Профил в LinkedIn

Оптимизиране на LinkedIn профил, оптимизация на LinkedIn профил, SEO, ключови думи, текстLinkedIn – база данни за работодателите

Работодателите и HR специалистите вече предпочитат сами да намират потенциални служители в социалните мрежи, без изобщо да стигат до пускане на обяви. За тях LinkedIn представлява напълно безплатна база данни за над 300 милиона професионалисти.

Профилът в LinkedIn – много повече от CV

Вашият профил в LinkedIn показва на потенциалните работодатели много повече и от най-подробната автобиография. Там те виждат вашата мрежа от професионални контакти, вашите препоръки, уменията ви, мненията ви по професионални въпроси и много друга информация.

Това ви дава шанса бъдещият ви работодател сам да ви открие в мрежата. Освен това, вашият профил в LinkedIn е чудесна платформа за изграждане на професионалната ви репутация. Именно тази репутация е предимството, от което се нуждаете за да се справите с конкуренцията.

LinkedIn – база данни и за вас

LinkedIn ви дава достъп до много повече потенциални работодатели от всички сайтове за обяви взети заедно. Чрез LinkedIn можете на практика да намерите контакти във всяка по-голяма фирма в страната. А това се оказва изключително важно, след като 80% от наетите през 2012 г. са ползвали лични контакти.

Вашата следваща стъпка

Свържете се с мен в NTC, за да ви изготвя ефективен профил в LinkedIn и да ви консултирам как да управлявате професионалната си репутация чрез него и как да го използвате за намиране на работа.