Професионално изготвяне на автобиография (CV)

 

автобиография CV за работа, изготвяне на CV, правене на CV, писане на CVПреди време един приятел остана без работа, защото работодателят му фалира заради кризата.

След като кандидатства на няколко места без резултат, аз му изготвих CV-то и му написах мотивационното писмо. Изпрати ги само на 2 места и получи покани за интервю и от 2-те.

Силата на „личния брандинг“

Автобиографията (CV-то) трябва не само да опише вашия опит и образование, но и да убеди работодателя, че сте идеалният кандидат. CV-то е вашият маркетингов инструмент – вашата рекламна брошура, предназначена да ви открои сред конкурентите и да ви „продаде“. То трябва да носи силно послание и да представя вашия личен „бранд“.

Оптимизация на CV

CV-то трябва да е пригодено за преглед в рамките на секунди, форматът да е подходящ за „четене“ от софтуер, а текстът трябва да е оптимизиран за търсене по ключови думи, защото HR служителите вече използват ATS (Applicant Tracking System) – софтуер, който „пресява“ CV-тата.

Изготвяне на автобиография (CV)

Поръчайте изготвяне на CV от NTC още сега! Не е нужно да търсите работа с месеци, с професионално направено CV ще получавате много повече покани за интервю.
Обадете се по телефона и си запазете час. Заповядайте в офиса и ще ви изготвя CV, с което ще намерите работа по-бързо, отколкото очаквате.